Dating

 

Sugar Datingsite

De leukste sugar datingsite! Pak de kans om plezier te maken en nieuwe mensen te ontmoeten! Geen gedoe meer met eindeloos e-mailen en chatten, bied en ga op stap.

Ga uit met iemand die echt iets voor je over heeft. Er zijn genoeg interessante mensen die graag met jou op date willen. Je zult verrast zijn hoe leuk en gezellig het kan zijn.

Zin in een leuke sugar date? Meld je dan nu aan en ga op stap met iemand die echt iets voor je over heeft. Als het uiteindelijk niets blijkt te zijn, ben je in ieder geval betaald voor je tijd. 

 

Hoe werkt het?

1) Je kunt op Date4Cash bieden op personen die je interessant vindt voor een eerste date. Vul de zoek gegevens in voor de personen die jij interessant vindt. Plaats vervolgens een bod op de persoon waar jij een date mee wilt. Gebruik de chat en mailfunktie om met deze persoon te communiceren. Volg de instructies van je profiel.

 

2) Als het bod wordt geaccepteerd dan wordt de bieder doorverwezen naar de betaalmodule en maakt hij/zij het bod over naar D4C Media. D4C Media beheert het bedrag totdat de date heeft plaatsgevonden. Volg de acceptatie van het bod via je profiel.

 

3) Vervolgens kun je de date plannen. Tijdens de date maak je een foto met je smartphone welke je e-mailt naar [email protected]

De foto dient als bewijs dat de date heeft plaatsgevonden. Zorg ervoor dat jullie samen goed zichtbaar zijn op de foto. 

Vergeet daarbij niet beide namen te vermelden met je rekeningnummer.

Het bedrag wordt dan binnen 5 dagen overgemaakt.

 

 4) Mocht je om welke reden dan ook geen afspraak krijgen dan wordt het biedingsbedrag teruggestort op je rekening. Je loopt dus geen enkel risico.

 

 5) Geaccepteerde biedingen die niet betaald zijn binnen een redelijk termijn worden automatisch verwijderd.

 

 6) Door een bod te accepteren weet je direct of de bieder in kwestie serieus is of niet. Na acceptatie van het bod kom je weer op nul te staan.

 

Belangrijk dating advies!!!

1) Accepteer nooit geld tijdens de date. Als iemand belooft je geld te betalen tijdens de date zal hij of zij dat hoogst waarschijnlijk nalaten. Via ons systeem ben je 100% zeker van betaling en voorkom je gênante situaties.

2) Maak nooit direct geld over naar je date. 

3) Spreek altijd af in een openbare gelegenheid.

4) Wees respectvol naar elkaar en behandel anderen zoals je zelf behandeld wilt worden.

5) Doneer aan een goed doel van jou keuze.

6) Have fun! 

 

Date4cash is onderdeel van meetursugar.com Als lid van Date4cash ben je automatisch lid van Meetursugar.com